Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

1. veebruaril 2012 algab Infotehnoloogia Kolledžis matemaatika riigieksami ettevalmistuskursus, kus on võimalik osaleda ka e-õppevormis.

Ettevalmistuskursusel saavad osaleda nii kooliõpilased kui töötavad inimesed, kes soovivad edukalt sooritada matemaatika riigieksami.

E-õppe põhisel ettevalmistuskursusel osalemiseks on vajalik elementaarne arvuti kasutamise oskus ja juurdepääs internetiühendusega arvutile.

Kursus toimub 1. veebruar – 25. aprill 2012, kes kohapeal soovivad õppida, siis kord nädalas kolmapäeviti kell 16.00 – 17.30 toimuvad tunnid IT Kolledžis aadressil Raja 4C, Tallinn.

Lisaks tehakse kursusel tutvust ka robootikaga ning otsitakse koos vastuseid küsimustele – kuidas matemaatikat praktikas rakendada? Mis kasu on valemitest ja võrranditest ning käsitletakse matemaatika praktilist rakendamist robootika näidete abil.

Infotehnoloogia Kolledži täiendkoolituse programmijuhi Signe Ventsli sõnul võimaldab interneti põhine õpe kokku hoida transpordikulu ja aega.

Kursuse hind on 80 eurot. IT Kolledžisse riigieelarvevälisele õppekohale õppima asumisel 2012/2013 õppeaastal tagastatakse õppurile ettevalmistuskursuse tasu. Samuti tagastab maksuamet kursuse tasust 21% neile, kes esitavad koolituse tasuja (näiteks vanema) isikukoodi ja nime.

Lisainfo ja registreerimine:
Signe Ventsel
IT Kolledži täiendusõppe programmijuht
Tel 6285 833
E-post signe.ventsel@itcollege.ee
http://www.itcollege.ee/ettevalmistuskursused