Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Reedel, 9. märtsil 2012 kell 11.00 – 17.00 toimub Tallinna Ülikooli aatriumis (aadressil Narva mnt 25 / Uus-Sadama 5) Euroopa töö- ja karjäärimess.

Messile oodatakse noori, kes soovivad nõuandeid ettevõtluse alustamisel ja karjääri planeerimisel ning infot elamise ja töötamise võimalustest Euroopas.
Euroopa Liidus töö ja praktikavõimaluste otsijad saavad nõu ja teavet tööotsimise alustamise, palgatasemete, oluliste seaduste, maksukorralduse, asjaajamise, töö- ja elamistingimuste, ravi- ning sotsiaalkindlustuse ja võimalike ohtude kohta.
Spetsialistid nõustavad ka erivajadusega inimesi tööotsimisel ja karjääri arendamisel.
Nõu annavad ja küsimustele vastavad Tallinna Ülikooli karjäärinõustajad, ja EURES-e (European Employment Services) nõustajad erinevatest Euroopa riikidest ning EestiÕpirände võrgustiku konsultandid. Toimuvad ka loengud ja õpitoad.

Euroopa Komisjoni algatusprojekt Youth@Work korraldusel toimub samas ka tasuta ettevõtlusalane infopäev, kus eksperdid jagavad praktilist infot ja nõuandeid oma ettevõtte rajamist kaaluvatele noortele. Samuti pakuvad oma kogemuste põhjal mõtteainet ja näpunäiteid juba tegutsevad noored ettevõtjad.

Teretulnud on kõik huvilised.
Messil osalevad ka nii kodu- kui välismaised tööandjad.