Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Eesti Infotehnoloogia Kolledž kutsub kõiki üldhariduskoolide õpilasi Uudishimupäevale, mis toimub 20. märtsil kell 11.30 – 15.30 aadressil Raja 4C, Tallinn.

Päeva raames toimuvad põnevad töötoad, viiakse läbi ekskursioon õppehoones ja tutvutakse õppimisvõimalustega. Sel aastal viiakse läbi neli töötuba, kus saab proovida kätt sumorobotite programmeerimises, arvutikaabli punumises, tutvuda erinevate operatsioonisüsteemidega ja valmistada IT Kolledži tudengite juhendamisel foto- ja videokampaania “Kõik on IT” jaoks videoklippe.

Uudishimupäeval ajakava: Kell 11.30 – 13.00 sissejuhatav infotund ja ekskursioon IT Kolledžis Kell 13.00 – 15.30 neli põnevat töötuba:

Sumorobotite programmeerimise töötuba – osaleja ei pea omama varasemat programmeerimise kogemust. Alustatakse täiesti algusest. Kursus lõppeb väikese võistlusega, kus sumorobotid jõudu katsuvad.

Arvutikaabli punumine – Cisco arvutivõrkude laboris on võimalik seadistada ja tööle panna oma väike arvutivõrk. Võrgu tööle saamiseks on võimalik punuda oma arvutivõrgu kaabel.

Sõbralikult koos Linux, Windows, Mac OS X – võimalus tutvuda erinevate operatsioonisüsteemidega.

Videotöötuba – õpitakse lihtsaid lahendusi, kuidas olemasolevatest piltidest, helidest ja videoklipidest teha kokku korralik video. Töötoa praktilise tulemina mõtlevad noored välja ja teostavad kohapeal videoklipi, mis sobib konkursile “Kõik on IT” ja saavad sellega võimaluse oma töö üles laadida ning auhindu võita.

Registreerimine töötubadesse on avatud IT Kolledži veebilehel. Rohkem teavet saab www.itcollege.ee/uudishimupaev

Uudishimupäevale on oodatud kõik, kes soovivad jätkata õpinguid IT-erialadel. IT Kolledž annab praktilise rakendusliku kõrghariduse IT süsteemide administreerimise, IT süsteemide arenduse, Infosüsteemide analüüsi ja Tehnosuhtluse õppekavadel. Oodatud on ka uudishimulikud, kes soovivad veeta lihtsalt ühe põneva päeva IT Kolledžis.