Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

15. märtsil avab Tallinna Ülikool uksed gümnasistidele, nende vanematele ja kõigile teistele huvilistele, kes soovivad õppimisvõimaluste ning „tudengielu enesega“ tutvuda.

Avatud uste päev sisaldab endas paarikümmet loengut ja töötuba, aga ka erialade laata, kontserti, filmiprogrammi ning auhinnamänge.

Teiste seas astuvad kuulajate ette Orest Kormašov loenguga “Kunstiteose kriminaaluuringud”, mis keskendub kunstiteose autentsust tuvastavatele moodsatele tehnikatele ning Piret Viires teemal „Etnofuturismist küberkirjanduseni. Uus uhke eesti kirjandus 1990. aastatel”.

Messi meenutav Erialade laat peetakse ülikooli uue, Astra maja Teadlaste foorumis. Kõikide instituutide tudengid tutvustavad seal nii erialasid kui on valmis jutustama tudengielust. Nõu saab küsida karjäärinõustajatelt ja vastuvõtuspetsialistidelt.

Igal täistunnil algavates infotundides räägitakse kõrgharidusreformiga seotud muudatustest, sisseastumistingimustest ning jagatakse infot erivajadustega õppijatele.

Päeva meelelahutuslikus pooles astub tasuta kontsertiga lavale bänd The Journalist, mis koosneb Kommunikatsiooni instituudi tudengitest.

Balti Filmi- ja Meediakooli kinosaalis Nova majas näeb filmiprogrammi “Best of BFM”.

Avatud uste päeval tähistatakse ka Tallinna Ülikooli nimepäeva. Et see magusam tunduks, pakume külalistele suus sulava üllatuse.
Registreeru Tallinna ülikooli avatud uste päevale www.tlu.ee/avatuduksed!