Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Juba neljandat korda on kõikidel Eesti 5.-12. klasside õpilastel võimalik kandideerida Tulevikutalendi stipendiumile. Stipendiumile, mida iga tubli ja tegus kooliõpilane võib kasutada just nii, nagu seda ise soovib.

Kokku saavad Tulevikutalendi stipendiumi 25 Eesti kooliõpilast, viies kategoorias. Iga kategooria võitjat premeeritakse Tulevikutalendi tiitli ja 600 euroga, talle järgnevad neli pälvivad aga 450 euro suuruse stipendiumi. Kui oled tubli spordis või tervisega seotud elualadel; aktiivne ühiskondlikus ja kogukondlikus elus; muusika, kunsti või kultuuri alal; humanitaarteadustes või astud esimesi samme teadustöös – Tulevikutalendi stipendium on just Sulle!

Traditsiooniliselt hindab Tulevikutalendi zürii kandidaate lõppenud ehk 2013./2014. õppeaasta tulemuste ja silmapaistvate saavutuste eest. Kategooriad on järgmised:

  • teadus
  • sport ja tervis
  • humanitaarteadused
  • ühiskondlikud tegevused
  • kunst, muusika ja kultuur

Taotlusi Tulevikutalendi konkursile saab esitada 10. oktoobrini www.tulevikutalent.eeVeebilehelt leiad ka konkursi täpsed tingimused ja nõutavad dokumendid.

Eelneva kolme aasta konkursid on näidanud, et Eesti koolides on palju andekaid ja aktiivseid õpilasi, kes väärivad täiendavat toetust oma huvialadega tegelemiseks. Just nende vahel lähebki juba neljandat korda jagamisele kokku 12 000 euro suurune stipendiumifond.

Soovid valmistada lühifilmi või koguda oma järgmise luulekogu jaoks inspiratsiooni reisilt Londonisse? On Sul sihina silmade ees õpingud Harvardis või Sibeliuse akadeemias? Just sellised on varasemate Tulevikutalentide unistused, mis on tänaseks teostunud.

Haara härjal sarvist ja kandideeri! Tulevik on Sinu!