Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

 

Tallinna Loomaaia loometöö konkurss “Loodusteaduslik loometöö loomaaias” toetab põhikooli õpilaste loovtööde valmimist.

Konkursil võivad osaleda kõik põhikooli õpilased 7.-9.klassidest. Töö teemade leidmisel ja juhendamisel aitavad kaasa loomaaia metoodikud. Õpilased saavad kasutada töö valmimiseks meie uues keskkonnahariduskeskuses olevat looduslaborit, õppeklasse, raamatukogu ning loomulikult loomaaeda ennast.  Töö valmimist toetavad igal kuul korraldatavad ühised seminaripäevad.

Konkursile võetakse osalema 15 osalejate rühma (osaleda võib kuni 3-liikmelistes rühmades).

Konkurss kestab 3. veebruarini 2015, mis ajaks peavad tööd valmis olema. Seejärel valitakse võitjad ning jagatakse toredaid auhindu (meid toetavad National Geographic, Total, Nokia, Eesti Loodusajakirjad jpt).

Konkursi üldisest ülesehitusest, reeglitest ja olemusest saate täiendavalt lugeda Tallinna Loomaaia kodulehelt: www.loomaaed.ee àloodusharidusàloodusteaduslik loometöö loomaaias. Sealt leiate ka registreerimisankeedi. (NB! Kui tekib probleeme, üles leidmise, või avamisega, siis saab registreeruda e-maili teel: aet.mollits@tallinzoo.ee või info@tallinnzoo.ee , kirjutades meile oma nime, kooli, vanuse ja kas konkursil plaanitakse osaleda üksi või koos kaaslastega).

NB! Konkursile registreerumise aega on pikendatud kuni 7. oktoobrini!
Konkursile registreerumiseks tuleb täita järgnev ankeet: KONKURSILE REGISTREERUMINE.

 LoLoLo konkurss