Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

SA Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus koostöös Integratsiooni- ja Migratsiooni Sihtasutusega Meie Inimesed ning Kodanikühiskonna Sihtkapitaliga kutsuvad noori põnevasse projekti “Noorte osaluslood Ühisnädalal“, kus pakutakse noortele teadmisi videote tegemisest, turundamisest ja kaasamisest.

Oodatud on 9.-12. klassides õppivad koolinoored. Projekti kandideerimine kestab 10. oktoobrini 2014 ja selleks on vaja täita väike motivatsiooniankeet.

Osalemiseks vajab noor tehniliselt vaid oma olemasolevaid vahendeid. Olgu need pilti tegevad telefonid, fotoaparaadid või videokaamerad. Samuti piisab täisväärtuslikuks osalemiseks oma igapäevaste tööarvutite olemasolust. Eriprogramme ei ole selleks vaja. Ehk ongi põnev õppida filme monteerima näiteks YouTube keskkonnas.

Projekti ajakava:
22. oktoobril – Turunduskoolitus (Andres Kuusik PhD, Tartu Ülikool) Videoloo otsimine (Kinobuss).
Koolitus toimub ALTER Stuudios Tallinnas, Tartu mnt 43 / Fr.R. Kreutzwaldi 24.
25. oktoobril – Mida on vaja teada selleks, et teha hea videopilt? (Kinobuss). Koolitus kaasamisest ja osalemisest (Külli Volmer, Kodukant). Koolitus toimub ALTER Stuudios Tallinnas, Tartu mnt 43 / Fr.R. Kreutzwaldi 24.
15. novembril –  Videomontaaž (Kinobuss).
26. novembril – Lõpuüritus: Ühenduste ühiskondliku mõju seminar (Kinos Artis).

Ühisnädal toimub 24.-30. novembril ning selle raames toimuvad erinevad kodanikuühiskonna teemalised üritused üle Eesti. Programmiga saab tutvuda: www.uhisnadal.ee.

Projekti rahastajavad: Integratsiooni- ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed ning Kodanikühiskonna Sihtkapital.

Lisainfo:
Maret Lepiksaar maret@heak.ee, tel 5221163