Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

TTÜ Mektory Tehnoloogiakool kutsub põhikooli- ja gümnaasiumiõpilasi osalema aprillis algavatel tehnika ja tehnoloogia valdkondi tutvustavatel kursustel!
Veel on võimalik registreeruda 16. aprillil algavatele gümnaasiumiõpilaste kursustele „Maastikuarhitektuur ja ruumiline mõtlemine“, „IDEE-Idee, Disain, Elluviimine, Ettevõtlus“, „Füüsikaliste protsesside modelleerimine arvutiga“ ning põhikooliõpilaste kursustele „Retk teadusmaailma: maavaradega sõbraks!“ ja „Robootika LEGO Mindstorms komplektidega edasijõudnutele“.

  • MAASTIKUARHITEKTUUR JA RUUMILINE MÕTLEMINE (10.-12. kl)
    Kursus annab ülevaate loomingulistest erialadest, mis tegelevad meid ümbritseva ruumi muutmisega (maastikuarhitektuur, arhitektuur, disain ja linnaplaneerimine).
  • IDEE-Idee, Disain, Elluviimine, Ettevõtlus (9.-12. kl)
    IDEE kursus õpetab ideede genereerimist, disainimist, ehitamist ja ettevõtlust. Kursusel avaneb suurepärane võimalus mõelda mõni uus toode ning lõpuks valmistada ka prototüüp! Muuhulgas saab kursusel arendada oma esinemis- ja müügioskust ning teadmisi kuidas alustada oma ettevõtlusega.
  • FÜÜSIKALISTE PROTSESSIDE MODELLEERIMINE ARVUTIGA (10.-12. kl)
    Kursusel tutvutakse füüsikaliste protsesside simuleerimiseks kasutatava FORTRAN-i programmeerimiskeelega. Kursusel avaneb hea võimalus katsetada füüsikalisi protsesse ning õppida neid ka programmeerimise abil visualiseerima.
  • RETK TEADUSMAAILMA: MAAVARADEGA SÕBRAKS! (7.-9. kl)
    Mida huvitavat peidab endas maapõu? Kas maavarade kaevandamine on halb? Mis saab kaevandatud aladest hiljem? Kuidas käib käsikäes maapõue kasutus ja väärtuslik elukeskkond? Kui sulle meeldivad suured masinad, huvitavad koopad, ilusad kivid ja karjääri kujundamine vabaajaveetmise kohaks, siis tule kursusele ning saad seda kõike ise näha, kuulda ja katsetada.
  • ROBOOTIKA LEGO MINDSTORMS KOMPLEKTIDEGA EDASIJÕUDNUTELE (4.-6.kl)
    Ootame kõiki robootikahuvilisi õpilasi osalema LEGO robotite kursusel edasijõudnutele, kus LEGO Mindstorms EV3 komplektidega lahendatakse keerulisemaid ülesandeid robootika vallas. Kursuse jooksul konstureeritakse robotkäsi, mäkketõusu sõiduk, värvisorteerija ja palju muud huvitavat.

NB! Kursuse täies mahus läbinud gümnaasiumi õpilastele väljastatakse TTÜ tunnistus, millega TTÜsse sisseastumisel on võimalus saada kuni 1 lisakonkursipunkt!
Täpsem info ja registreerimine: www.ttu.ee/tehnoloogiakool