Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kool hakkab lõppema ning peagi on kõigil võimalik päikest, loodust ja rahulikumat rütmi nautida.
Enne veel, kui puhkuse plaanid kõik mõtted vallutavad, jagame teiega infot, mida tasuks Eestimaal ja Euroopas ringi sõites meeles pidada:

  1. Kuni 28. augustini on toimumas Euroopa Komisjoni poolt korraldatav fotovõistlus, mis kutsub märkama Euroopa Liidust rahastatud rajatisi teie kodukohas. Auhinnaks on 2 päevane reis Brüsselisse kahele koos fotograafia koolitusega ajavahemikus 10 – 13 oktoober 2016.
    Rohkem infot leiate SIIT!
  2. Kõik kes naudivad kirjutamist, siis 30. juunini saab end proovile panna Euroopa Liidust rahastatud projekti kohta blogipostitusi tehes (oma emakeeles). Kolm parimat võidavad oktoobris toimuva auhinnareisi Brüsselisse, et osaleda alates 2003 aastast toimuval ürituste sarjal „European Week of Regions and Cities“.
    Rohkem infot leiate SIIT!
  3. Kui reisite enne 11. juunit mööda Euroopat või külastate Riiat, siis on võimalus seda ühildada aaretejahiga et võita linnapuhkus kahele ühte Euroopa pealinna. Selleks tuleb internetis õigesti vastata kolmele küsimusele, saada endale salajase sõnumi dešifreerimise võti, päriselt valitud linnas vihjatavat objekti külastada ja saadud salakood projekti kodulehele sisestada.
    Rohkem infot leiate SIIT!