Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

isadepaeva-plakat-2016

Eeloleval pühapäeval on eelkõige Tallinna Kesklinna, aga ka teiste linnaosade isad ja lapsed oodatud tähistama isadepäeva Tallinna spordihallis (Herne 30).

Kesklinna isadepäeva ühistele sportmängudele antakse start kell 11, kuid isasid koos oma lasteaia- ja eelkooliealiste lastega oodatakse spordirõivais ja vahetusjalatsitega juba alates kella 10st. Sportlikku ajaviidet pakuvad ligi kahe tunni jooksul tegevused batuudil, korvpalliplatsil ja maadlusmatil, osaleda saab 200 meetri ja teatejooksus, kõrgus- ja kaugushüppes ning end muulgi moel proovile panna.

Kesklinna isadepäeval saab lisaks sportlikule pingutusele tasuta kontrollida oma tervisenäitajaid. Kõik tegevused on tasuta ja iga osaleja saab meenekotikese, lisaks toimub auhindadega loosimine.

Päeva aitavad Kesklinna valitsusel korraldada Päästeamet, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, maadlusklubi Korrus3, Elamusõppe labor, spordiklubi Audentes, Tallinna Kiisupere lasteaed, Bar Homies ja Street Workout. Päästeameti maskott Nublu ja päevajuht Erkki Sarapuu aitavad aega sisustada. Toetavad Saku Õlletehas veega, Horeca-Service õuntega, LTT hulgimüüja Cido kõrrejookidega.