Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Eesti Pank kutsub kuulama loengut Euroopa majandusest ja poliitilistest valikutest, neljapäeval, 30. märtsil kell 11 räägivad Eesti Panga ökonomistid Peeter Luikmel ja Nils Vaikla keskpanga muuseumis (Estonia pst 11 Tallinn) euroala majandusest ja poliitilistest sündmustest, mis seda enim mõjutada võivad.

Loengul arutletakse põhjalikumalt selle üle, missuguseks on kujunenud alanud kevad euroala majanduse jaoks – kas taastuv majandusaktiivsus on juba kaasa toonud märke hinnatõusust. Samuti selgitatakse, missugused võimalused ja ohud kaasnevad madalate intressimäärade ning kiireneva majanduskasvuga.

Poliitiliste sündmuste käsitlemisel antakse ülevaade inimeste toetusest eurole ja Euroopa Liidule ning kuidas eelseisvad valimised mitmes suures riigis ja Brexiti kõnelused võivad mõjutada Euroopa Liidu, sh Eesti majandusarengut.

Loeng sobib kuulamiseks majandushuviga inimestele. Loeng algab kell 11 Eesti Panga muuseumi pressiruumis ja koos küsimuste-vastuste esitamisega kestab see kuni tunni.

Palume kõigil huvilistel loengule registreeruda 29. märtsi tööpäeva lõpuks e-kirja teel muuseum@eestipank.ee või telefonil 6680 560.

Muuseumi külastamine ja loengust osavõtt on tasuta.
Lisateave:
Eesti Panga muuseum
Tel: 668 0560
E-post: muuseum@eestipank.ee