Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Juba kuus aastat toimunud stipendiumikonkurss Tulevikutalent kinnitab iga kord, et Eestis on palju talendikaid noori, kes püüdleb meie riigi arengu seisukohalt olulises valdkonnas tipu poole. Kutsume teid üles neid oma koolis märkama ja innustama osalema konkursi seitsmendal hooajal, et noori unistustele lähemale aidata!

Lühidalt tänavusest konkursist Tulevikitalent 2017:

  • Tulevikutalendi tiitlile ja kuni 1500-eurosele stipendiumile kandideerimiseks tuleb noorel esitada oma taotlus konkursi kodulehel või posti teel hiljemalt 15. mail 2017;
  • Ootame taotlusi 5.-12. klasside õpilastelt, kes on talendikas mõnes neljast stipendiumikonkursi kategooriast: teadus, sport, kultuur ja ettevõtlikkus;
  • Selle aasta Tulevikutalente aitavad valida olümpiavõitjast korvpallitreener Tiit Sokk, laulja ja saatejuht Gerli Padar, teadussaate “Rakett 69” saatejuht ja kohtunik Aigar Vaigu ning ETV+ peatoimetaja Darja Saar.

Selleks, et teie kooli talendikad noored saavutaksid Tulevikutalendi konkursil võidu, palume teie abi järgmises:

  • Edastada 5.-12. klasside õpilastele ja nende vanematele infot konkursi kohta, jagades viidet konkursi kodulehele www.tulevikutalent.ee.
  • Toetada noori taotluse ettevalmistamisel, näiteks soovituskirja koostamisega;
  • Pakkuda meile muid võimalusi, mis aitavad kaasa sellele, et talendikate noorte taotlused jõuavad Tulevikutalendi konkursile.

Küsimuste korral võtke julgesti ühendust Maxima Eesti avalike suhete juhiga Katja Ljubobratets, helistades tel 55566740 või saates kirja e-postile tulevikutalent@maxima.ee.