Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub 1.-12. klassi õpilasi osalema üle-baltilisel konkursil «Ventspilsi IT-väljakutse 2017», mis paneb proovile noorte teadmised ja oskused digitehnoloogiate kasutamisel. Võistlustulle astuvad noored nii Eestist, Lätist kui ka Leedust. Konkursi esimene voor kestab kuni 20. oktoobrini, finaal toimub 15.-17. novembrini. Konkursi auhinnafond on kokku 10 000 eurot. Ühes õpilastega saavad rahalise auhinna ka õpetajad!

Konkursil saab osaleda neljas erinevas vanuserühmas: 1.-3. klasside, 4.-6. klasside, 7.-9. klasside ning 10.-12. klasside arvestuses. Osaleda saab meeskondadena, igasse võistkonda kuulub kolm õpilast ning õpetaja või nõustaja.

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 13. oktoobriks täita osavõtuankeet lehel, kus kirjas ka osalemise tingimused: https://www.itchallenge.eu/

ning 20. oktoobriks lahendada oma meeskonnaga konkursi kaugvooru ülesanded. Konkursi finaalvooru osalejad selguvad 31. oktoobriks, finaal toimub 15.-17. novembril Ventspilsis. Finaalvooru pääsenud võistkondadele tagatakse majutus ja toitlustus ning hüvitatakse ka sõidukulud Ventspilsi.

Konkurssi korraldab Ventspilsi Digikeskus koostöös Ventspilsi Kõrgkooli, Ventspilsi Haridusvalitsuse ning Ventspilsi õpetajatetega. Konkurssi toetab Ventspilsi ettevõte TestDevLab. Lisaks on koostööpartneriteks INPUT Leedust ja Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus Eestist.