Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Euroopa Komisjon ja Eesti Roheline Liikumine kutsuvad õpetajaid ja õpilasi osa võtma energiatõhususe propageerimise konkursist U4Energy.

Tegemist on rahvusvahelise konkursiga, mis kestab 16. maini. Võistluse eesmärk on muuta noorukite elustiili energisäästlikumaks, tõsta energiasäästlikkuse teadlikkust ja jagada parimaid nippe selle saavutamiseks. Konkursist võtavad osa 31 riigi koolid. Võitjad selgitatakse nii Eesti siseselt kui kõikide osavõtvate riikide parimate vahel.

Riiklikud võitjad kutsutakse kahepäevasele tasuta reisile Belgia pealinna Brüsselisse Euroopa auhinnatseremooniale. Lisaks  saavad  võitjad  raamitud tunnistuse, jätkusuutlikkuse karika ja energiakomplekti koolile.

Eelmisel aastal osales U4Energy võistlusel Eestist 7 kooli. Kõikide võistlusprojektiga saab tutvuda U4Energy eestikeelsel kodulehel www.u4energy.eu.

Lisainfo ja osalemistingimused veebiaadressil: http://www.roheline.ee/content/view/448/99/lang,et/