Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus ootab 12-15aastaseid noori “Targalt internetis” projekti õppelaagrisse. Laager toimub 5.-7. septembril Läänemaal Pivarootsi Õppe- ja Puhkekeskuses.

Laagris räägitakse veebist – miks ja milleks noored seda kasutavad. Mis on mäng ja mis tavaelu, kas neid üldse saab teineteisest eristada?

Osalejad saavad teada, mis on liitreaalsus ja kuidas nutiseade enda heaks tööle panna. Vaadatakse üle, mis on hariduslikud äpid ja milleks neid kasutada.

Lisaks käiakse metsamatkal ja külastatakse Matsalu Looduskeskust. Reedel, 5. septembril kell 11.00 viib Tallinna Bussijaamast buss laagrilised Pivarootsi ja toob pühapäeval, 7. septembril kella 15.00ks Tallinnasse tagasi.
Huvi korral tutvu täpse laagri ajakavaga!

Laagris osalemine on noortele tasuta! Osalemiseks on vajalik eelnev registreerumine aadressilt http://www.eformular.com/triin/suvelaager2014.html hiljemalt 3. septembril.

Laager toimub laste- ja noorte teavitusprojekti „Targalt internetis“ raames, mille tegevusi toetab 75% ulatuses Euroopa Komisjon ja 25% Eesti riik. Projektis osalevad partneritena Lastekaitse Liit, HITSA Innovatsioonikeskus, Politsei- ja Piirivalveamet ning Lasteabitelefon 116111.

Lisainfo:

Triin Kangur
projektijuht
HITSA Innovatsioonikeskus
Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
tel 651 0105, mob 52 00047
Skype triin.kangur
e-post: triin.kangur@hitsa.ee