Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Festival Eesti Muusika Päevad kutsub noori festivalimeeskonda!
SINU IDEE LOEB!

Kui oled gümnasist ja tunned huvi muusika, meedia ning tehnika vastu, pead end kohusetundlikuks ja rõõmsameelseks, omad kriitikameelt ja oled valmis ootamatusi külma närviga lahendama, siis oled Sina see, keda otsime!

Festival Eesti Muusika Päevad (EMP) kutsub esmakordselt kokku meeskonna, kelle ülesandeks on Eesti Muusika Päevade noortefestivali mini-EMP korraldamine. Kätt saab proovida festivali kunstilise juhi ja produtsendi ametis, turunduse ja meediasuhetega seotud valdkondades.

Eesti Muusika Päevad on Eesti kultuuripildis väga eriline festival, kuna tutvustab eesti kaasaegset klassikalist muusikat. EMP on festival, kus kõlavad lood, mis on kirjutatud just selleks festivaliks. EMP on festival, millega on seotud Eesti parimad klassikalise muusika kollektiivid. EMPi korraldades töötad koos meie tuntud heliloojate ja muusikutega ning satud Eesti vanima muusikafestivali köögipoolele.

Kui osutud valituks mini-EMPi meeskonda, saad head nõu kogenud korraldajatelt, kohtud meie tippheliloojate ja muusikutega, kes räägivad, mida nemad festivali korraldajatelt ootavad. Sul on võimalus viia ellu oma ideed ning otseloomulikult võtta täiel rinnal osa eesti uuele muusikale pühendatud festivalist, kuulata nii proove kui ka kontserte. Sellise kogemusega võid sa tulevikus korraldada ükskõik millist festivali.

Eesti Muusika Päevad toimuvad 10.-17. aprillil 2015. Festivali ettevalmistus ei sega koolitööd, kuna kohtumised toimuvad nädalavahetuseti ja koolitööst vabal ajal. Festivali ettevalmistus algab novembris 2014. Kõigi meeskonda valitutega võetakse ühendust e-kirja teel.

Osalemiseks saada meile vabas vormis essee meiliaadressile emp.noored@gmail.com milles räägid, miks sulle meeldiks festivali korraldada ja milliseid töid sulle festivali juures teha meeldiks. Essee pikkust me ei kontrolli 🙂 Kirjutada võib nii eesti, vene kui inglise keeles.

Essee saatmise tähtaeg on 31. oktoober 2014.

Lisainfo:
Sirlen Rekkor
mini-EMP projektijuht
tel 55 5759 68
e-post sirlenr@gmail.com