Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

veeb

Alates 2015. aastast osaleb VAT Teater rahvusvahelises projektis Platform Shift+, mille eesmärk on luua uusi põnevaid ja puudutavaid näidendeid, lavastusi ning haridusprogramme noortele vanuses 14+.

Selle valguses otsib VAT Teater igasuguseid ideid seoses interneti ja kõigega, mis sellega kaasas käib. Internetist on saanud paljudele inimestele nii suur osa elust, et nad ei suuda seda enam hoomatagi. Veetes aga selles keskkonnas nii palju aega, puututakse kokku kõikvõimalike veidruste ja huvitavate seikadega. Ideekonkursi eesmärk on jagada lugusid ja ideid ning juhtida tähelepanu teemadele, mis vajavad laiemat arutluspinda. Konkursile võib esitada nii tõestisündinud juhtumisi kui väljamõeldud lugusid. Ka vorm on vaba: oma idee võib esitada kirjandina, lühijutuna, näidendina või kasvõi luuletusena.

Kuigi lugusid võib saata igal teemal, on ette antud ka kaks võimalikku pealkirja:
a) „Kuidas ma saan/sain interneti abil rikkaks”
b) „Kohtumine veebi-deemoniga”.

Tööde esitamise tähtaeg on 2. aprill 2015!
Lugusid saavad esitada kõik vähemalt 14-aastased inimesed. Õpilased võivad saata oma tööd otse või õpetaja kogub tööd kokku ja saadab kõik korraga terve klassi eest. Samas on oodatud ka õpetajate endi kirjutised. Tekst saata aadressil: mihkel@vatteater.ee.

Valitakse maksimaalselt kolm võitjat. Auhinnaks on tasuta töötuba või teatrikülastus tervele klassile! Kui VAT Teatri meeskonnal tekib mõte mõnda ideed lavastuste loomisel kasutada, teavitame sellest kindlasti ka autorit.

Häid veebi-mõtteid ja nõtket sulge!

Lisainfo:
mihkel@vatteater.ee
Mihkel Seeder
VAT Teatri dramaturg