Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Esmaspäeval, 20. veebruaril kell 15.00 tähistab Tallinna 21. Kooli pikkade traditsioonidega liputoimkond 20. aastapäeva.

Pidupäeva aktusel osalevad Liputoimkonna endised ja praegused liikmed, trummirivi, Õpilasesindus, inspitsiendigrupp, KultuuriGild, lapsevanemad ja hulgaliselt külalisi.

Liputoimkonna pühendunud tegevust tunnustavad ja austavad oma kohal viibimisega Eesti Lipu Seltsi tegevjuht Tarmo Kruusimäe, Euroopa Parlamendi saadik Tunne Kelam, Eesti Vabariigi Presidendi kantselei ülem Tiit Riisalo, Riigikantselei sümboolikanõunik Gert Uiboaed, Vahipataljoni ülem Martin Kukk, Sidepataljoni kaplan Peeter Paenurm ja pedagoog Reet Kaljula.

Kooli direktor Meelis Kond pöörab pidupäevakõnes tähelepanu haruldasele õpilasorganisatsioonile, mille peamiseks ülesandeks on esitada, valvata ja kaitsta riigilippu ja Tallinna 21. Kooli lippu, lähtudes Euroopa kultuuritraditsioonidest ja Eesti lipu seadusest.

Aastate jooksul on liputoimkonna noormeestel olnud au osaleda tseremooniatel koos Eesti Kaitseväega, heisata lippu Pika Hermanni torni, esindada kooli rahvuslikel tähtpäevadel ning jagada oma kogemusi teiste koolidega.

Aktusel tänatakse ja autasustatakse Liputoimkonna vilistlasi aktiivse tegutsemise, traditsioonide arendamise, koolituste ja lipukultuuri tutvustamise eest.

Muusikalise tervitusega esineb kooli segakoor Kadri Mägi ja Kristjan Õmbluse juhendamisel.