Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Video

Eesti esimene regulaarne veebitelevisioon Tudeng TV kuulutas välja casting’u uue meelelahutusliku veebimagasini saatejuhtide leidmiseks.

Novembris neljandat hooaega alustav Tudeng TV avas täna oma veebilehel registreerimise järgmiste saatejuhtide leidmiseks. Casting leiab aset juba sel pühapäeval Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi (BFM) telestuudios, kandideerima on oodatud kõik vähemalt 18-aastased noored. Seejuures ei pea kandideerija olema tudeng – oodatud on kõik, kellel on huvi alustada karjääri meediamaastikul.

“Eelkõige soovime näha nooruslikke ja innukaid inimesi, keda huvitab ümbritsev elu ning kes põlevad soovist panna end kaamerate ees proovile. Saatejuhtimine ei ole mingi raketiteadus, kuid see nõuab samas tihti eneseületust, kiiret reaktsiooni ja julgust,” sõnas Tudeng TV peaprodutsent Deisi Helemäe.

Kuna casting toimub telestuudios, saavad saatejuhiks pürgijad end proovile panna nii kaamerasse rääkimisel kui stuudiokülaliste intervjueerimisel. Kuna teletöö on sageli ootamatu, saavad kandidaatidele ka casting’ul osaks nutikust ja kiiret reageerimist vajavad ülesanded, mille sarnased võivad saatejuhtidele ette tulla ka Tudeng TV uues saateformaadis.

Neile, keda saatejuhiks ei valita, pakub Tudeng TV võimalust saateproduktsioonis osa võtta muudes ametites – oma ridadesse ootavad lisa nii toimetajad, operaatorid, helioperaatorid, valgustajad, monteerijad kui muud telesaate valmimisel ja turundamisel olulist osa mängivad ametikohad.

Tudeng TV casting toimub pühapäeval, 28. oktoobril algusega kell 12 Tallinna Ülikooli BFMi telestuudios, aadressil Narva mnt 27. Casting’ule tuleb eelregistreerida aadressil www.tudeng.tv.