Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Rahvusvaheline kõrgetasemeline tunnustus – Kvaliteediinnovatsiooni auhind 2019 – on tõstnud oluliselt meie kooli tuntust ning huvi Eesti kui ka paljude erinevate välisriikide haridusringkondades.

Õppeaasta esimestel kuudel on kooli külastanud juba üle kolmekümne välisdelegatsiooni – nii õpilasi, õpetajaid, kooli- ja omavalitsusjuhte, ministeeriumide esindajaid ning teisi haridusametnikke.

Suurt huvi tuntakse Ettevõtlus-robootika õppesuuna, õpilasfirmade, infotehnoloogia rakenduste, majandus- ja digiõppe, robootika, õppekava, koolikorralduse ning juhtimise vastu.

Kooli muusikakollektiivid loovad oma tervitusesinemistega alati emotsionaalse ja meeliülendava ühtsustunde, õpilasgiidid saavad praktiseerida õpitut ning võõrkeeleoskusi,õpetajad jagada oma kogemusi ja parimaid praktikaid õppetundides ning oskusteavet osalemisega ümarlaudades, tehes esitlusi koolielu erinvatest valdkondadest.

Kooli parimaid praktikaid on kaasa viidud paljudesse riikidesse – Saksamaale, Itaaliasse, Poola, Leetu, Portugali, Kreekasse, Bulgaariasse, Iirimaale, Ameerika Ühendriikidesse, Lõuna-Koreasse, Peterburgi, Austriasse, Belgiasse, Hiina Rahvavabariiki, Hollandisse, Ungarisse, Lätti, Prantsusmaale, Rumeeniasse.

Külalisraamatu veergudel iseloomustatakse meie kooli kui uuendusmeelset, ettevõtlikkust toetavat ja avatud haridusasutust.