Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kätte on jõudnud aitamise ja märkamise aeg ning järjekordselt korraldab Tallinna XXI Kooli Õpilasesindus 17. detsembril 9.45 – 15.00 suure heategevusliku jõululaada.

Osalema on oodatud kõik meie kooli õpilased, õpetajad, vilistlased ja lapsevanemad.

Jõululaadal võib müüa  nii magusaid kui ka soolaseid küpsetisi (kooke, keekse, muffineid, pirukaid jms), sildistatud hoidiseid, käsitööd (jõulukaarte, kudumeid, ehteid jm) ja terveid ning puhtaid riideid. Aatriumis müüvad oma tooteid meie kooli õpilas- ja minifirmad. Aulas on ennast sisse seadnud algklasside õpilased.

Pool tulust annetatakse heategevuseks. Koos saame aidata abivajavaid perekondi heategevusorganisatsiooni “Märka ja aita!” kaudu.

Ootame ka kõigi nende panust, kes on valmis heategevusliku laada jaoks küpsetama, ehteid valmistama või kaarte joonistama, aga ise ei soovi neid müüja. Need esemed võib tuua kooli Õpilasesinduse ruumi (205). Meie lubame leida kõikidele küpsetistele ja käsitööesemetele müüja. Sellisel juhul läheb kogu kasum abivajajatele.

Ka meie kooli õpetajad ning õpilasorganisatsioonid panevad välja oma laua hea ja paremaga. Müüma saab tulla üksi, sõbra või kogu klassiga.

Müüjaks olemine ei vabasta õpilast tundidest. Müügiletil olevaid asju valvab tundide ajal Õpilasesindus.

Võimalusel palume võtta kaasa oma kokkupandav müügilaud.

Oma müügilaua eest peab iga müüja ise vastutama. Samuti peavad kõik müüjad veenduma, et laada lõpuks oleks müügikoha ümbrus puhas.

Vahetundides pakuvad meelelahutust meie kooli andekad õpilased.

Registreerimine kestab kuni 12. detsembri hilisõhtuni.

Kõikide küsimuste korral seoses registreerumisega palume pöörduda Tuule Kanguri (11A) poole, kelle e-mail on tuule.kangur@gmail.com  ning kontakttelefon: 5306 4490

Link registreerimiseks asub siin:

Registreeru jõululaadale

Kohtume Tallinna 21. Kooli jõululaadal!