Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Meie kooli edumeelne õpilasfirma EHA ei lase ennast valitsevast pandeemiast heidutada ning töötab jõudsalt edasi. Just hiljuti tulid nutikad noored välja uue täiustatud tootega Koidik, mis on eelmisest laualambi mudelist veelgi võimsam ja läbimõeldum.

Koidik on valmistatud käsitööna kvaliteetsest täistammepuidust, mis pärineb Eesti oma mööblifirmadelt. Tammele otsustasid nad uue elu anda  just seepärast, et see on läbi aegade olnud eestlaste püha puu ning pakkunud oma suursuguse olekuga jõudu ja kaitset kõigile enda ümber. Nii on ka EHA lamp täis väge ja võimu.

Koidik on juhtmevaba ning töötab kvaliteetsetel Samsungi akudel. Lampi saab  kergesti tõsta just sinna, kus seda parajasti vaja on, ning USB pesade abil laadida ka oma teisi seadmeid.  Uus mudel on varustatud lausa kiirlaadimisega.

EHA lamp on mõeldud inimestele, kes tunnevad end ahistatuna lühikestest ning koledatest juhtmetest, mis pidevalt stepsleid ummistavad ning jalgu jäävad. Noorte suurim eesmärk on muuta nii kodused kui töised toimetused lihtsamaks, stiilsemaks, säravamaks.Teades et praegu on kodu kallis, saab EHA lambi endale soetada ka veebilehe kaudu: ehalamp.ee.  Tarne on täiesti tasuta ning Koidik saabub esimesel võimalusel lähimasse pakiautomaati, et saaks just Teiega oma soojust ja valgust jagada.

Pildi autor: Enlil Sonn

Pildi autor: Lisett Sigur