Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

EHA on Tallinna 21. Kooli õpilaste loodud ettevõte, mis valiti aastal 2020 Eesti Parimaks Õpilasfirmaks. Nüüd on õpilasfirmast välja kasvanud rahvusvaheline ettevõte ja EHA alustab oma järgmite eesmärkide saavutamist rahvusvahelisel ühisrahastusplatvormil Indiegogo.

EHA valmistab juhtmevabasid tammepuidust laualampe. “Puidust disainvalgusteid võib tänapäeval näha peaaegu kõikjal. Isegi juhtmevabad lambid on aina rohkem levinud. Kuid sellised valgustid ohverdavad enamasti hea disaini funktsionaalsuse nimel. Meie aga otsustasime need kaks ühendada.” (Oliver, üks EHA asutajatest)

EHA lamp on kombinatsioon mõlemast – stiilist ja mugavusest, puidust ja tehnoloogiast.

Akudel töötav lamp on valmistatud Eesti mööblifirmade puidu ülejääkidest. Nii on lamp toodetud loodussõbralikult, mõeldes ka jätkusuutlikusele. Ühe laadimiskorraga põleb lamp kuni 15h. Lisaks on valgustil USB pesad, mille kaudu on võimalik laadida ka oma nutiseadmeid.

“Oma minimalistliku stiiliga sobib EHA lamp enamikesse kodudesse ja annab sulle võimaluse tuua valgus ja stiil kaasa igasse hetke.”

EHA lambid on müügil Indiegogo’s. Ühsirahastuskampaania kaudu kogub EHA algkapitali, et tagada jätkusuutlik tootmisprotsess ja jõuda ka rahvusvaheliste klientideni.