Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Eesti Vabariigi 103. aastapäeva tähistamiseks toimus Tallinna XXI Koolis hulk toredaid ettevõtmisi – kodumaa ja eestluse teemalised kõnevõistlused vanemate kooliastmete õpilastele ning noorematele luuletuste lugemise võistlus teemal: „Kodumaa on kõige kodusem maa“.

Eesti Vabariigi 103. aastapäeva tähistamise pidulik aktus viidi läbi koos Staabi- ja Sidepataljoni ning Küberväejuhatusega, kus pidupäevatervitusega esines kooli direktor Meelis Kond ja kooli kõnevõistluse võitja Anders Tarien Powell 8B klassist, muusikalised etteasted andsid edasi tähtpäeva emotsioone ja pidulikkust. 

Kontsert-aktusele järgnesid Staabi- ja Sidepataljoni ning Küberväejuhatuse esindusmehe ja kaplani kõned ning pärgade asetamine kooli juures asuva mälestusmärgi jalamile, millest võtsid osa koos kaitseväelastega ka kooli Liputoimkond ja Õpilasesindus. 

Eesti Vabariigi 103. aastapäeva tähistamise sündmuste sari lõpeb piduliku lipuheiskamise tseremooniaga 24. veebruaril kell 7.33 Toompeal, kus osaleb Tallinna XXI Kooli Liputoimkond. 

Pildialbumis: Liputoimkond Vabariigi aastapäeva hommikul
Pildialbumis: Pärgade asetamine Sisepataljoni mälestusmärgi juures
Riigikogu fotoarhiiv: Eesti Vabariigi 103. aastapäeva tähistamine (Fotod: Erik Peinar Riigikogu)
ERR: Galerii: Pidulik lipuheiskamine Toompeal
Postimees: GALERII ⟩ Palju õnne, Eesti! Vabariigi aastapäev algas piduliku lipuheiskamisega