Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Õpetaja Koidu Sillang on väga pikaaegse staažiga klassiõpetaja, kelle käe all on kasvanud üles mitmed põlvkonnad. Ääretu täpsus, konkreetsus ja igakülgne toetus õpilasele on märksõnad, millega lapsevanemad õpetajat iseloomustavad.

Tema 2D klass on õpihimuline, üksteist toetav ja sõbralik kollektiiv. Häid suhteid klassis iseloomustab ka see, et pärast kooliaasta lõppu ei raatsitud suveks lahku minna ja suurem osa õpilastest läks koos õpetajaga suvelaagrisse.

Õpetaja Koidu on väsimatu entusiast! Olla koos oma õpilastega ka suvekuudel – see on kirg! Laste enesearendamine, proovile panek, enesedistsipliin, lahedad koostegutsemised ja üritused – need võluvad lapsi, unustatakse arvutis või mobiilis ajaveetmine, sest põnevaid tegevusi väljakutseid jagub laagris küllaga.

Nüüd sügisel on tore ühtse sõbraliku kollektiivi ja puhanuna alustada uute teadmiste omandamist.