Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

5. novembril toimusid piloottunnid 2A, 2C ja 2D klasside õpilastele, kus tutvuti Matatalab Pro Set robotitega. Matatalab on ekraanivaba programmeerimise õppevahend-komplekt, mis võimaldab juba varases eas õppida programmeerimist läbi mängulise ning käelisse tegevuse.

Programmeerimisklotside asetamisega lauale saavad lapsed kiirelt oma programmi käivitada ja puudub vajadus tahvelarvutite järele. Komplekt annab lapsele kohese eduelamuse ja õpetab aru saama, et programmeerimine on tegelikult üsna lihtne.

Eksimist ei pea kartma ja seetõttu on õppimine lõbus.

Esimeses tunnis õpiti robotile lihtsamaid liigutusi programmeerima: liikumine edasi ja tagasi, pööramine ja muusika mängimine. Roboti juhtimine tekitas palju elevust ja rõõmu!

Suur, suur tänu uuendusmeelsele õpetajale – Marju Meremäele!
Aitäh, 2. klasside juhatajad.