Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna koolinoorte jalgpalli meistrivõistluste finaalturniiril saavutas põhikooli tütarlaste võistkond I koha. 
II koha sai Tallinna Õismäe Vene Lütseum ja III koha Tallinna Õismäe Gümnaasium.

​Edukas võistkonnas mängisid Marie Kala, Kristin Ühtegi 7B, Victoria Groos 7C, Astrid Massa 7D, Grete Maria Maandi, Karoliina Rennik 8A, Karmen Vapper 8C, Kirke Kala, Ellinor Tänna 9A, Michell Ints, Emma Viktoria Millend ja Lii-Helen Ulla 9D.

Gümnaasiumi neiud saavutasid II koha Tallinna koolinoorte jalgpalli meistrivõistluste finaalturniiril.
I koha saavutas Tallinna Arte Gümnaasium ja III koha Gustav Adolfi Gümnaasium.

Edukasse võistkonda kuulusid Kaisa Triin Arike 10A, Carolina Emilia Sade, Helena Villand 10B, Karolina Vapper 10C,  Annelise Pastarus 11A, Katriin Ahu, Õnne Anton,  Mia Liis Truusa 11B, Olivia Paet 11C, Mette Mähar, Kärolin Kerem 12A, Loore Lehtmets ja Kaisa Varik 12B