Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

20. jaanuaril tutvustavad Tartu kõrgkoolid end kõrghariduspäeval „Õpi Tartus!“, mis seekord toimub veebis. Sisutiheda päeva jooksul saab tutvuda Tartu Ülikooli, Tartu Tervishoiu Kõrgkooli, Eesti Maaülikooli, Kaitseväe Akadeemia, Tartu Kõrgema Kunstikooli Pallas ja Eesti Lennuakadeemia õppimisvõimalustega ning osaleda konverentsil ja töötubades.

Veebikonverentsil räägivad põnevaid kogemuslugusid oma ala asjatundjad ja peetakse kaasahaaravaid arutelusid tulevastele üliõpilastele tähtsatel teemadel:

• erialavaliku tegemine ja sisseastumisprotsess,
• aktiivne üliõpilaselu,
• tööturg ja oskused, mida tuleviku tööandja ootab.

Veebitöötubades avardatakse silmaringi ja tutvustatakse paljude erialade sisu. Virtuaalsel messialal saab küsida nõu kõrgkoolide esindajatelt ning tutvuda kõigega, mis puudutab sisseastumistingimusi ja õppimisvõimalusi. Päeva juhib näitleja Sander Rebane.

Veebis toimuval kõrghariduspäeval vastame gümnasistide põletavatele küsimustele ning jagame praktilisi teadmisi ja nippe, kuidas kõrgkooli edukalt kandideerida ja ülikoolieluks valmistuda.

Kõrghariduspäeval osalemine on TASUTA, kuid selleks on vaja enne registreeruda. Registreerimine konverentsile on juba alanud. Töötubades on kohtade arv piiratud.

Täpsem info ja registreerimine aadressil https://opitartus.ee/.