Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Hea gümnasist!

2. märtsil kell 10.30–16.00 kutsub Tartu Ülikool Sind lahtiste uste päevale, mis toimub veebis.

Päeva jooksul saad osa tulevase üliõpilase veebikonverentsist, kus toimuvad kaasahaaravad vestlusringid noortele olulistel teemadel ning vastuvõtutalituse juhataja Tuuli Kaldma annab nõu, kuidas valmistuda ülikooli kandideerimiseks.

Samuti võid osaleda põnevates virtuaalsetes töötubades, mis aitavad mõista erialade sisu. Registreeru töötubadesse: ut.ee/lahtised-uksed.

Vestlusringides jagavad oma kogemusi ja nõuandeid Tartu Ülikooli tudengid ja vilistlased. Esimeses aruteluringis astuvad üles erinevate valdkondade üliõpilased, kes jagavad praktilisi nippe ja väärtuslikke soovitusi nii eriala valimise, sisseastumise, õppimise kui ka põneva tudengielu kohta. Vilistlaste aruteluringis vastatakse küsimusele „Kuidas juhtida oma tulevikku?“. Räägitakse, kuidas teha teadlik erialavalik ja milline on olnud ülikooliõpingute mõju edukusele, ning jagatakse soovitusi tulevastele üliõpilastele.

Päeva juhib Tartu Ülikooli informaatikaüliõpilane Tarmo Pungas.

Registreerunud õpilastele on üritus tasuta. Töötubadesse registreerimine kestab 28. veebruarini või kuni kohtade täitumiseni.

Registreerunutel on võimalik veebikonverentsi kahe kuu jooksul järelvaadata.

Tutvu päevakavaga ja registreeru aadressilut.ee/lahtised-uksed.

Kohtumiseni 2. märtsil!