Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

11B klassi õpilane ja noor ettevõtja Robin Pass, kes asutas oma firma Bullet Journey OÜ (www.bulletjourney.ee) andis koostöös psühholoogidega välja enesearendusliku õppemärkmiku Enesearmastik.

Märkmik on teejuht ja suunanäitaja, mis aitab kaardistada oma tundeid ja vajadusi, võimaldab paremini aru saada oma käitumismustritest ning olla lahkem iseenda vastu. Enesearmastik on loodud eelkõige selleks, et inimene oleks teadlik oma mõtetest ja käitumist mõjutavatest teguritest ning on jagatud neljaks osaks: Mina ise, Minu mõtted, Mina teistega ja Minu heaolu.

Enesearmastik sisaldab põnevat ning faktipõhist infot, mõtlemapanevaid eneseanalüüsi harjutusi, soovitusi ja nippe. Märkmiku sihtgrupiks on peamiselt noored, kuid samas sobib see ka igas vanuses kasutajale, kellel on soov ennast paremini mõista.

Valmis sai ka ettevõtliku noore teine toode – Plänner, mis on järg eelmisel aastal ilmunud märkmikule „Suudan. Muudan. Saavutan.“. Tegu ei ole tavalise ja igava aastaplaneerijaga vaid uus Plänner aitab efektiivsemalt seada omale eesmärke ja kujundada harjumusi ning neid ka päriselt saavutada.

„Väikesed tegemised annavad tõuke suurteks tegudeks,“ ütleb Robin, kelle missiooniks on panustada noorte vaimsesse arengusse ja muuta enesearendamine igapäevaelu osaks, samas hoolides keskkonnast, panustades heategevusse ja arendades vahvat kommuuni noortest, kellel on soov nii arendada iseennast kui ka maailmas midagi suurt ära teha.