Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Eesti Rahva Muuseumis toimus 2022. aasta õpilaste teadustööde riikliku konkursi lõppvoor, kuhu oli kutsutud 12B klassi õpilane Annette Maria Hermaküla uurimistööga „Kuulamise kunst ja kunsti kuulamine: kuuldemängu „Hingamine“ lavastus“.

Annette kuuldemängu on huvilistel võimalus kuulata Vikerraadiost ja Jupiterist.

Annette on nii autor, helirežissöör, muusikaline kujundaja kui lavastaja.

Palju, palju õnne!

Tänu juhendajale, õpetaja Külliki Kaju.

„Õhku napib. Kopsud kipitavad. Meelt ahistab allasurutud ahastus. Hingata tähendab klaasikildude armeed, ometi kehitavad kitlihärrad õlgu. Mõtted rändavad mõrvarliku tuimuse radadel, ometi on tajutud maapealset põrgut. Miks?“.

Kuuldemäng heidab pilgu Rasmuse murepilvele – seletamatule kopsuprobleemile, mida asuvad lahendama noormehe ajukontori ametnikud.