Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

25.-26. aprillil toimus Lätis rahvusvaheline õpilasfirmade festival, mis on Euroopa suurim Junior Achievementi suursündmus, mille raames korraldatakse alati ka ÕF laat.

Õpilasfirma Drycycle võitis rahvusvahelisel õpilasfirmade festivalil peaauhinna – meened ja rahalise preemia. Võidukasse õpilasfirmasse kuuluvad Rasmus Riim, Henry Kask ja Chris-Rico Lang 11B klassist.

Peaauhinna tõi õpilaste enesekindel tootetutvustus, tiimi ja missiooni selge ning korrektne esitlemine, sh müügitulemused ja tootevõimekus. Asjaolu, et ÕF on juba registreeritud iseseisvaks OÜ-ks, kinnitab aktiivset tegutsemist toote edasiarendamisel ja sihikindlat liikumist firma tulevikuvisiooni saavutamiseks.

Õpilasfirma liikmed peavad oluliseks äsja saadud kogemust, mis oli oma firma esmakordne esitlemine rahvusvahelisel sündmusel, samuti kohtumisi teiste riikide ettevõtlikke õpilastega ning üldist silmaringi laiendamist.

Rahvusvahelisel õpilasfirmade festivalil osales rohkem kui 100 õpilasfirmat, 300 õpilast, 100 ärimentorit ja õpetajat 14 riigist nii Euroopast kui ka kaugemalt.