Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Suve jooksul toimub üle Tallinna kokku üheksa noortefestivali, mille fookuses on ekstreemsport, tänavakunst ja -tants ning muusika. Esimesed neli festivali toimuvad Mustamäe, Lasnamäe, Kesklinna ja Põhja-Tallinna linnaosades.

Igal festivalil toimuvad lisaks meelelahutusele ka loovust, ettevõtlikkust, meeskonnatööoskust ja mitmekülgset osalust toetavad tegevused. Festivalid on erinevates linnaosades võimalikult eriilmelised.

Männi pargis ootavad noori näiteks noortebändid ning slackline´i, välijõusaali, tänavatantsu ja TalTech Tehnoloogiakooli töötoad. Tondiraba pargis saavad noored muuhulgas käia kirbuturul, tutvuda välisvabatahtlike korraldatud töötubadega ning pakkuda lahendusi piirkonna murekohtadele koos Lasnamäe noortenõukoguga.  

Inglirannas saavad noored proovida sõitu SUP laual, teha liivaskulptuure, õppida rannavõrkpalli ja tantsida zumbat. Kopli Sessionil panevad end proovile eri vanuses noored BMX ja rulasõitjad. 

Festivalide Facebooki üritused leiab siit: Tondiraba noortefestival Ingliranna noortefestival Kopli Session

Kogu festivaliprogrammi kohta leiab rohkem info noorteinfo kodulehelt.