Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Seoses tervise, liikumise ja koolispordi teema-aastaga on Tallinna Haridusamet kuulutanud õpilastele välja spordialasid tutvustavate klippide konkursi.

Konkursi eesmärgiks on toetada läbi tervise, liikumise ja koolispordi teema-aasta õpilaste loovuse ja digipädevuse arengut ning seda märgata ja tunnustada.

Osaleda saavad osaleda kõik Tallinna koolide õpilased. Kandideerimise aluseks on vastavalt statuudi hindamiskriteeriumitele videoklipp, mis tuleb laadida ülesse TikTok keskkonda (avalikus vaates) ja mis on tähistatud hashtag`iga #noorliigub ning oma konkursist osavõtt tuleb registreerida taotluse esitamisega.

Taotluses tuleb esitada videoklipi autori kontaktandmed (nimi, telefon, e-mail, haridusasutuse nimi, kus autor õpib) ning konkursile esitatud TikToki video otselink.

Taotluste esitamise tähtaeg on 22. august 2022. Taotlusi saab esitada siin.

Konkursi võitja otsustab Tallinna Haridusameti poolt moodustatud komisjon, kellel on õigus kaasata otsuste tegemisse eksperte. Eraldi tunnustatakse TikToki keskkonnas enim meeldimisi (Like 👍) saanud videoklippi.

Rohkem infot leiate statuudist, mis on lisatud manusena.

Tunnustused antakse Tallinna Haridusameti poolt üle teema-aasta pidulikul üritusel, tunnustatute nimed avalikustatakse Tallinna Haridusameti veebilehel.

Toetavad videot selle kohta, et kuidas teha videoklippi näete siit.