Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

19. septembril toimus 140 osalejaga ettevõtluspäev ettevõtlus-robootika õppesuuna 5. ja 8. klasside õpilastele, kellel seisab ees õpilasfirma loomine. Häkatonil osalesid ka Raasiku kooli sama vanuseastme õpilased.

Tegevuste käigus moodustati meeskonnad ja mõeldi välja ettevõtlusideid. Mõned hakkajamad tiimid ja julgemad tulevased ettevõtjad harjutasid ka oma äsja loodud ideede esitlemist suurel laval ja teenisid ära kaaslaste innustava ning toetava aplausi.

Õpilaste sõnul olid neile kõige põnevamad praktilised tegevused, mis andsid aimu ettevõtluse olemusest ja selle erinevatest etappidest. Mitmed leidsid endale äriidee, mille arendamisega soovivad ka õpiprotsessi käigus jätkata.

Lisandväärtust ettevõtluspäevale andsid aktiivsed ja ettevõtlikud 11-ndikud, kes on valmis ise edaspidi koolis minihäkatone katsetama ja läbi viima eesmärgil, et tugevdada ning võimestada ettevõtluskultuuri isikliku õpieeskujuga.

Osalejad on tänulikud häkatoni toetajale Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskusele ning sTARTUp Day koolitajale Mart Lättekivile.

Aitäh eestvedaja, majandusõpetaja Priit Joonas.