Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Esmaspäeval, 7. novembril seoses Pronksi tänava rekonstrueerimisega sulgema pidanud Raua ja Pronksi tänavate ristmik jääb hetkel avatuks.

„Sedavõrd mahuka objekti puhul nagu Pronksi tänav on jooksvad muutused paratamatud. Oleme varem teada andnud, et 7. novembril läheb kinni Raua ja Pronksi tänavate ristmik ning Kreutzwaldi tänava ja 21. kooli vaheline Raua tänava lõik muutub kahesuunaliseks. Praegu jäävad need muudatused siiski ära ja kehtima jääb senine liikluskorraldus. Oleme pidevas suhtluses töövõtjaga ja eeldatavasti anname järgmise nädala teises pooles teada liikluskorralduse muudatustest,“ sõnas Tallinna abilinnapea Vladimir Svet.

Pronksi ja Jõe tänavate rekonstrueerimise tulemusena paranevad jalakäijate liikumisvõimalused ning luuakse sõiduteest eraldatud jalgrattateed ja jalakäijatele vahepeatust võimaldavad haljastustaskud. Uuendatud tänavaruum saab ka moodsa valgustuse. Lisaks rajatakse mõlemale tänavale rohkem haljastust ja istutatakse tänavaäärtesse kokku 43 puud ja 1372 põõsast. Rekonstrueerimisele läheb kogu maa-alune osa ning välja vahetatakse kõik vee-, gaasi- ja elektrivarustuse ning kanalisatsioonisüsteemid. 

Pronksi tänava rekonstrueerimine algas 10. oktoobril. Info kehtiva liikluskorralduse kohta on mugavalt leitav kodulehelt tallinn.ee/pronksi.