Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolis toimunud kolmepäevases Rakett69 õpihuvilaagris tegutsesid innukalt 3B klassi õpilased. Vaatamata sellele, et päevad olid pikad, möödusid need lausa lennates.

Laagrihommikud algasid mõnusa hommikutervitusega, milleks oli raketlaste seas tuntuks ja tuttavaks saanud tants. Seejärel loositi tiimid, nii nagu Rakett69 saateski, jagunesid tiimid sinisteks, rohelisteks ja punasteks. Lisaks veel ka oranžid.

Päevad koosnesid kahest ülesandest ning duellist. Ülesannete vahele mahtus veel tantsu, mängu, omavahelist suhtlemist, snäkipausid ja toekas lõunasöök. Rakett69 õpihuvilaager pakkus väikestele teadushuvilastele õpilastele palju nuputamist, katsetamist, ehitamist, raamidest välja mõtlemist ning nalja ja naeru.

Mida arvasid õpihuvilaagrist õpilased?

Õpilaste sõnul olid ülesanded rasked, aga see-eest väga lahedad. „Kuigi me kaotasime võistluse, olin ma ikka rõõmus, sest kõik oli nii äge.“ Samuti meeldis lastele maitsev toit, mängud, võimalus teha tiimitööd ning see, et saadi uusi teadmisi. „Mulle ka meeldis, et õppisime igal päeval midagi uut. See oli kõige ägedam laager.“ Laste jaoks oli oluline, et lisaks õppimisele sai ka lõbutseda ning uusi töövahendeid katsetada. „Kõige lahedam oli see, et sain palju avastada ja uusi tööriistu kasutada“ ja „Mulle meeldis, et saime uusi teadmisi ja palju lõbutseda.“ Kõik laagris osalenud said endale Rakett69 õpihuvilaagri särgid, mille kohta jagus kiidusõnu kõigil õpilastel, sest see oli neile väga toredaks üllatuseks. 3B klassi Rakett69 maandus edukalt ning nüüd oodatakse juba järgmisi starte!

Suur, suur tänu vahvatele raketlastele ja klassiõpetaja Helen Laikojale toreda ettevõtmise eestvedamise ja läbiviimise eest!