Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna XXI Kooli – rahvusvahelise projekti „Koolid – tuleviku partnerid“ („Schlen: Partner der Zukunft“) liikmeskooli õpilastel on igal aastal võimalus õppida saksa keelt rahvusvahelises keelelaagris Saksamaal.

Stipendiumi saavad taotleda 2 õpilast, kes lisaks õppekavas olevatele keeletundidele tegelevad saksa keele õppimisega valikainetundides, osalevad projekti raames toimuvatel üritustel ja korraldavad neid ise – tunnevad huvi saksa keele ja kultuuriruumi vastu.

Käesoleval suvel saavad Goethe-Instituudi 100% stipendiumiga osaleda keelelaagris Georg Keerig ja Jako Julius Schmid 11A klassist. Laager toimub 30.07–18.08.2023 Karlsruhe ja Stuttgarti lähedal looduskaunis Schwarzwaldis.

Lisaks igapäevastele keeletundidele on kavas kultuuriprogramm.