Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

27. märtsil tähistas Kreeka Vabariigi Suursaatkond Eestis Kreeka iseseisvuspäeva. Suursaadiku, T.E hr Georges Papadopoulose ja pr Athina Piletzidou kutsel osalesid pidulikul vastuvõtul ka 11C klassi õpilased.

Kuna suursaadik jälgis hoolega 37. kunstinädalal toimuvat ja talle avaldasid muljet flashmob, olümpiatule toomine saatkonnast koolimaja juurde ning kunstinädala avamine, palus suursaadik õpilastel esitada iseseisvuspäeval Eesti Vabariigi ja Kreeka Vabariigi riigihümnid. Vastuvõtul osalenud külalistele näidati ka flashmobi.

Vastuvõtule olid kutsutud XXI Kooli direktor Meelis Kond, huvijuht Maarika Paun ja muusikaõpetaja Kristjan Õmblus.
Liputoimkond heiskas 27. märtsi hommikul lipuväljakul Kreeka Vabariigi riigilipu.