Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Juba kuuendat aastat järjest korraldab Küla villa laste- ja noortelaagrit, kus iga laps saab proovida uusi tegevusi ning selle läbi avastada, mis teda kõige enam köidab. Olgu see siis laulmine, tantsimine, sport või käsitöö-moedisain. Igale lapsele antakse võimalus olla tema ise, keskkonnas, mis teda toetab. 

Oleme noortele kokku pannud mitmekülgse laagriprogrammi, et iga laps leiaks endale meelepäraseid tegevusi. Pöörame palju tähelepanu loovtegevustele, et julgustada mõtlema välja kindlatest raamidest. Paneme olulisele kohale meeskonnatöö, et arendada koostööd ja teistega arvestamist ning muidugi tegeleme ka enda talendi leidmisega ning anname võimaluse tervele laagrile esineda avatud mikri ürituse näol.

Laagritegevusse kaasame lisategevustena veel:
– Aktivist Arija tuleb noori laagritegevusstes julgustama ja nendega aega veetma.
– Mullipallid, millega saavad noored suurel muruplatsil jõudu proovida lõbusas meeskonnatöös. 
– Hip-hop tantsutundi annab meile Alexander Freeflow stuudiost.
– Et lisada olulisi teadmisi, tulevad kohale Saku vabatahtlikud päästjad, et rääkida veeohutusest.

Naudime päikest, loodust ning head seltskonda. Rohkem infot laagri kohta leiate siit: https://www.kylavilla.ee/uritused/2023-aasta-kula-villa-noortelaager

Kuni 1. Maini saab registreerida soodushinnaga.