Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

12. klasside õpilased esitlevad oma loovtöid teaduskonverentsil “Konverents jätkusuutlikult mõtlevale noorele” Tallinna Botaanikaaias. Loovtööde konkursist võttis meie koolist osa 15 võistkonda.

Rohelist mõtteviisi käsitlesid linnaruumi kujundamisel Anita Väli, Marie Riiberg, Laura Reitsnik, Elisabeth Pae, Martina Schulz, Carmen Kriitberg, Oliver Kinks, Kristo Pae, Andreas Kents ja Silver Rasmus Kubensky 12A klassist ning Katriin Ahu, Henry Kask, Lisette Aleksejev, Eugenie Lee Lidmets, Liisi Kuusk, Annika Kahu, Karolin Pruul, Kristel Saakpakk, Ivette Leetma, Elisabeth Pihela, Arianna Sülla, Robin Pass, Rasmus Riim, Aurora Aleksandra Künnapas, Õnne Anton, Michelle Merlene Eek, Katriin Ahu ja Henry Kask 12B klassist.

Tänu linnaruumi puuduste märkamise ja roheliste lahenduste leidmise eest ning edukaid esitlusi konverentsil!

Aitäh innukale eestvedajale, õpetaja Riina Otsusele.