Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tartu Ülikooli teaduskool viis tänavu koostöös Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate Seltsiga läbi uue veebipõhise ajaloovõistluse Mammut. Detsembrist aprillini korraldati 5.–6. klasside õpilastele veebipõhiselt viis vooru, millest igaüks kestis ühe nädala. Ülesanded pakkusid põnevat nuputamist kokku 2932 huvilisele üle Eesti. Tartu Ülikooli teaduskooli viktoriinide keskkonnas aset leidnud veebipõhine ajaloovõistlus oli üle Eesti väga populaarne: nuputajaid leidus kokku 171 koolist. Kõige enam õpilasi (180) osales Tallinna 21. Koolist.

Kõige edukamateks voorudeks olid meie kooli õpilastele 2.  ja 4. voor, kus vastavalt Leele Mirtel Paas 6D ja Laura Kivisto 6D lahendasid ülesanded maksimumpunktidele ja olid vooru parimate hulgas.

Diplomid jagati viie vooru kokkuvõttes välja kolmes järgus. II järgu diplomi ehk 81–90% viie vooru punktidest said Magda Must 6C, Rebeka Tamm 6D, Arabella Lina 6B, Johannes Tubala 6B, Keira Isabel Märks 6B, Laura Kivisto 6D, Mia Ellinor Kivisaar 6C.

III järgu diplomi said Oskar Leivo 6C, Arp Poopuu 6B, Rasmus Veski 6C, Miia Viiburg 6D, Mette Metsma 6C, Tormi Kruusamägi 6C, Mia Adriana Viilup 6B, Ove Virunurm 6B, Mart Lennart Moora 6B, Kirke Vapper 6B, Victoria Sophia Riikoja 6D, Nora Metsma 6C, Katarina Pedras 6C, Laura Müürisepp 6A, Grete Liisel Baida 6A, Aleksandra Vitovskaja 6C.

Palju, palju õnne!

Tänu ajalooõpetajale, Piret Sepp.