Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

11. ja 12. mail toimus võistluse „Eesti parim õpilasfirma 2023“ finaal, kus õpilasfirma Mossy saavutas II koha ja Patendivolinike Koja intellektuaalomandi eripreemia.

ÕF Mossy, koosseisus Frederik Rossar, Eliise Lehtsaar ja Marii Heleen Rannala 11A ning Gregor-Mattias Froš 11B klassist, toodab keskkonnasõbraliku filtriga õhupuhasteid. Nende leiutis väärtustab looduse ja keskkonnahoiu teema-aastat, pakkudes alternatiivi looduses mittelagunevatele HEPA-filtritega õhupuhastitele.

11. mail toimus laada formaadis stendivoor Solarise keskuses, kus õpilasfirmad tutvustasid oma tooteid ja ideid nii üldsusele kui ka žüriile. Võistlus jätkus 12. mail žüriivestluse ja lavaesinemisega Kultuurikatlas ning kulmineerus piduliku auhinnagalaga.

Palju õnne, ÕF Mossy!
Tänu ÕF Mossy juhendajatele – Epp Vodja ja Ander Hindremäe.

Pilt: pof.ja.ee