Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Täna, 10. novembril kell 9.30 korraldas Tallinna XXI Kooli Õpilasesindus kooli aatriumis aktsiooni seoses Haridustöötajate Liidu hoiatusstreigiga. Sündmuse raames peeti kõnesid üle kahesajale õpilasele ja õpetajale nii XXI Koolist kui Viie Kooli Koostöölepingu Liidust (G5).

Ettevõtmisel kinnitasid XXI Kooli Õpilasesinduse asepresident Hanka Maiste ja liige Oskar Speek organisatsiooni kindlat toetust õpetajatele nende püüdluses nõuda väärikat palka. Selgitati Õpilasesinduse seisukohti, kinnitades õpetajate töötasu tõstmise kriitilist olulisust nii õpilaste kui õpetajate vaatepunktist. Sarnaste sõnavõttudega esinesid ka Tallinna Gustav Adolfi Gümnaasiumi Õpilasesinduse president Carolyn Jacqueline Raba ja XXI Kooli kunstiõpetaja Ilmi Laur-Paist.