Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

16. novembril – üleriigilisel töövarjupäeval, tutvuvad tulevaste elukutsevalikuvõimalustega ka XXI Kooli abituriendid. 

Koostöös kooli kauaaegsete ja uute koostööpartneritega said töövarjuvõimaluse inseneeria, majanduse, meditsiini, infotehnoloogia, disaini ja paljude teiste valdkondade huvilised.

Töövarjuvõimaluse andsid meie kooli  abiturientidele Eesti Vabariigi Õiguskantsler, EV Justiitsministeerium, Confido, Eesti Rahvusringhääling, Eesti Kaitseväe juhtivkoosseis, KOKO Arhitektid, Harju Maakohus, Tallinna Hambakliinik, Tallinna Linnaarhiiv, Politsei- ja Piirivalveameti lennusalk ja kriminalistid, advokaadibüroo Cuesta, Tallinna Sadama kapten, Tallink, RED GREY Team, Tallinna Tehnikaülikool, Eesti Draamateater, Orkla, Eesti Filharmoonia Kammerkoor, LHV pank, moeagentuur ICON ja paljud teised.

Suur tänu kõikidele koostööpartneritele!

Töövarjupäeva korraldus – Maarika Paun, karjäärikoordinaator