Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kesklinna linnaosa koolide 3.-5. klasside poiste kombineeritud teatevõistlustel saavutas meie kooli võistkond I koha.

Võistkonda kuulusid: Oliver Tein ja Holger Zibo 3A, Garri Konrad Videvik ja Mairon Raud 3C, Oskar Raudnagel 3B, Rocco Praks ja Karl Välba 4A, Joosep Kuld 4B, Artjom Opahhov 4C, Enrico Huum 4D, Patrick Kulak, Tobias Tõnso ja Aleksandr Kobzev 5B, Oliver Öövel 5C, Mikk Bakler 5D.

II koha saavutas 3.-5. klasside tüdrukute teatevõistkond.

Võistkonda kuulusid: Eva Krasnova ja Lara Luhalep 3A, Maria Liv Jalakas 3B, Vanessa Viira 3C, Marta Järviste, Helene Mia Millend ja Anna Sophia Mägi 4B, Marissa Järitsa ja Harriet Põdra 4C, Adele Havapuu 5A, Gerda Aavik 5B, Säde Kristel Laas, Marta Reinoja ja Elisabeth Sutt 5C.

Palju, palju õnne!
Tänu kehalise kasvatuse õpetajatele.