Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 15. aprill 2019

1. Kanaliha paprikakastmes itaaliapäraselt 125
2. Sõmer riis 100
3. Keedetud makaronid, täistera 70
4. Porgandisalat mahlaga 50
5. Värske kurgi- tomatisalat hiinakapsaga ja tilliga. 50
6. Pirn ja redise lõigud 80
7. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
8. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
9. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Hakklihapallid karrikastmes 125
2. Tatrapuder, sõmer 150
3. Porgandisalat mahlaga 50
4. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Ahjusealiha
2. Ahjukartulid
3. Toorsalatid valikus

Teisipäev 16. aprill 2019

1. Rassolnik hapukoorega 300
2. Mannavaht jõhvikatest 150
3. Köögiviljalõigud (kaalikas, porgand) 75
4. Piim 2,5% 200
5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Ahjus küpsetatud kana 100
2. Sõmer riis 150
3. Külm kaste 50
4. Hiinakapsa-aedviljasalat salatikastmega 50
5. Mahlajook 200
6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
1. Hautatud kanaliha teravas kastmes
2. Sõmer riis
3. Toorsalatid valikus

Kolmapäev 17. aprill 2019

1. Guljašš sealihast 125
2. Keedetud kartulid 100
3. Tatrapuder, sõmer 70
4. Hapukapsasalat pohladega (hapukapsas, pohlad) 50
5. Peedisalat 50
6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50
8. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun
1. Kotlet sea-ja veisehakklihast 80
2. Koorene ahjukartul 150
3. Värske kurgisalat hapukoorega 50
4. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
5. Piim 2,5% 150
6. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib /Täisterasepik 50
1. Hakkliharullid juustuga
2. Pasta
3. Toorsalatid valikus

Neljapäev 18. aprill 2019

1. Kartuli-frikadellisupp 300
2. Keeks 60
3. Banaan 100
4. Mahlajook 200
5. Piim 2,5% 200
6. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50
1. Mannapuder võiga 200
2. Võileib juustuga 50
3. Õun 150
4. Piim 2,5% 200
1. Kanakotletid
2. Kuskuss köögiviljadega
3. Toorsalatid valikus

Viimati muudetud: 08.10.2017