Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | Pikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega | ||
Esmaspäev 29. aprill 2019 | |||
1. Pasta-hakkliharoog tomati ja köögiviljadega 280 2. Peedisalat 50 3. Tomati - kurgi - kapsasalat 50 4. Õun 100 5. Kakao vähese suhkruga 150 6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 150 7. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik 50 | 1. Kotlet sea-ja veisehakklihast 100 2. Kartulipüree 150 3. Värske soolakurk 50 4. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik 50 | 1. Sealiha punases kastmes 2. Keedetud kartulid 3. Toorsalatid valikus | |
Teisipäev 30. aprill 2019 | |||
1. Boršisupp värskest kapsast 300 2. Kohupiimavaht kakaoga 130 3. Köögiviljalõigud (brokoli,lillkapsas) 75 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50 | 1. Kodunepraad sealihaga 260 2. Värske tomat 50 3. Õun 75 4. Soe kibuvitsamarjajook 200 5. Piim 2,5% 200 6. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50 | 1. Paneeritud kanafilee 2. Sõmer riis 3. Toorsalatid valikus | |
Neljapäev 2. mai 2019 | |||
1. Kanafrikassee juustuga 125 2. Sõmer riis 100 3. Kuskuss köögiviljadega 70 4. Porgandi - ananassisalat 50 5. Hiinakapsasalat punase redise, paprika ja tilliga 50 6. Aedmarjamahl 200 7. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 150 8. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik 50 | 1. Makaronid singi ja juustuga 260 2. Peedisalat 50 3. Banaan 100 4. Mahlajook 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50 | 1. Kotlet hakklihast 2. Tatrapuder 3. Toorsalatid valikus | |
Reede 3. mai 2019 | |||
1. Krõbe kala juustu ja ürtidega 100 2. Kartulipüree 100 3. Sõmer riis 70 4. Kodujuustukaste värske kurgi ja redisega 50 5. Valge peakapsasalat porgandiga 50 6. Tomati - hapukurgi salat 50 7. Banaan 100 8. Kuldne tatrataimetee 200 9. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 150 10. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik 50 | 1. Hakkliha - värskekapsahautis 150 2. Koorene ahjukartul 150 3. Värske kurgisalat hapukoorega 50 4. Roheline tee vähese suhkruga 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50 | 1. Veiseliha mehhikopäraselt 2. Praetud kartul 3. Toorsalatid valikus |