Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | Pikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega | ||
Esmaspäev 13. mai 2019 | |||
1. Hakklihapallid koorekastmes 125 2. Tatrapuder, sõmer 100 3. Keedetud kartulid 70 4. Porgandisalat kõrvitsaseemnetega 50 5. Hapukapsasalat pohladega (hapukapsas, pohlad) 50 6. Tee sidruniga vähese suhkruga 200 7. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 150 8. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Ahjuviinerid 90 2. Koorene ahjukartul 150 3. Valge peakapsasalat porgandiga 50 4. Mahlajook 200 5. Piim 2,5% 200 6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Paneeritud kanafilee 2. Sõmer riis 3. Toorsalatid valikus | |
Teisipäev 14. mai 2019 | |||
1. Boršisupp värskest kapsast 300 2. Mannavaht jõhvikatest 150 3. Piim 2,5% 200 4. Banaan ja porgandi lõigud 100 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Kana-köögiviljarisoto 260 2. Hiinakapsa-köögiviljasalat hapukoore- jogurtikastmega 50 3. Õun 120 4. Mahlajook 200 5. Piim 2,5% 150 6. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Hakkbiifsteik juustuga 2. Pasta 3. Toorsalatid valikus | |
Kolmapäev 15. mai 2019 | |||
1. Ahjus küpsetatud kana 100 2. Metsik riis, keedetud 100 3. Kuskuss köögiviljadega 50 4. Soe rõõsakoorekaste 50 5. Porgandi-apelsinisalat päevalilleseemnetega 50 6. Hiinakapsasalat värske kurgi ja redisega 50 7. Aedmarjamahl 200 8. Piim 2.5% / Keefir 2,5% 200 9. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 10. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun | 1. Hakklihasupp 300 2. Sepikuvorm õunte ja kaneeliga 150 3. Piim 2,5% 200 4. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Veiseliha paprikakastmes 2. Keedetud kartul 3. Toorsalatid valikus | |
Neljapäev 16. mai 2019 | |||
1. Kuldne kalasupp (lõhefileest) 300 2. Kohupiimavaht maasikatega 150 3. Pirn 100 4. Piim 2,5% 200 5. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Pikkpoiss 100 2. Keedetud makaronid, täistera 150 3. Soe rõõsakoorekaste 50 4. Mahlajook 200 5. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 6. Leburi Ruks, tästerarukkileib / Must leib / kaerasepik 50 | 1. Ahjusealiha 2. Praetud kartul 3. Toorsalatid valikus | |
Reede 17. mai 2019 | |||
1. Pilaff sealihast 250 2. Tomati-hapukurgi salat 50 3. Porgandisalat oliiviõliga 50 4. Kirsimahlajook 200 5. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 6. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Kartuli-lillkapsavorm hakklihaga 250 2. Värske tomat 75 3. Piparmünditee 200 4. Piim 2,5% 200 5. Leiburi Ruks täisterarukkileib / Must leib / Täisterasepik 50 | 1. Lasanje 2. Toorsalatid valikus |