Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 20. mai 2019

1. Kanaliha paprikakastmes itaaliapäraselt 125
2. Keedetud makaronid, täistera 100
3. Sõmer riis 70
4. Porgandisalat mahlaga 50
5. Hiinakapsasalat kiivi ja apelsiniga 50
6. Kakao vähese suhkruga 200
7. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 100
8. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50
1. Kotlet sea-ja veisehakklihast 100
2. Kartulipüree 150
3. Hapukoore-mädarõikakaste 150
4. Peedisalat 50
5. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
6. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik 50
1. Kebab hakklihast
2. Sõmer riis / keedetud kartul
3. Toorsalatid valikus

Teisipäev 21. mai 2019

1. Rassolnik hapukoorega 300
2. Karamellkissell moosiga 200
3. Õun ja porgandi lõigud 75
4. Piim 2,5% 200
5. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik 50
1. Hakklihakaste porgandiga 125
2. Tatrapuder, sõmer 150
3. Porgandisalat kõrvitsaseemnetega 50
4. Kakao 150
5. Piim 2,5% 150
6. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik 50
1. Kanaliha kookospiimakastmes
2. Sõmer riis
3. Toorsalatid valikus

Kolmapäev 22. mai 2019

1. Sealiha köögiviljadega 180
2. Keedetud kartulid 170
3. Peedisalat 50
4. Värske tomat 50
5. Aedmarjamahl 200
6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50
1. Punase oa supp 300
2. Kohupiimavaht kakaoga 150
3. Banaan 100
4. Piim 2,5% 200
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50
1. Veiseliha šampinjonidega
2. Keedetud karutlid
3. Toorsalatid valikus

Neljapäev 23. mai 2019

1. Värskekapsasupp 300
2. Rabarberikook 100
3. Banaan 100
4. Piim 2,5% 200
5. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50
1. Ahjus küpsetatud kanakintsuliha 100
2. Sõmer riis 150
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Värske kurgi- tomatisalat hiinakapsaga ja tilliga. 50
5. Mahlajook 200
6. Piim 2,5% 150
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50
1. Kotlet kalkunilihast
2. Kartulipüree
3. Toorsalatid valikus

Reede 24. mai 2019

1. Sardellid 85
2. Kartulipüree 150
3. Hapukoore-mädarõikakaste 50
4. Värske kurgi-tomati-redise-kapsasalat 50
5. Porgandisalat pohladega 50
6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
7. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik 50
1. Makaroniroog singi, peekoni ja köögiviljadega 250
2. Porgandisalat pohladega 50
3. Õun 100
4. Kirsimahlajook 150
5. Piim 2,5% 150
6. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik 50
1. Lasanje
3. Toorsalatid valikus

Viimati muudetud: 08.10.2017